Kohukuvat julki: Nicole Scherzinger petti F1-tähteä räppärin kanssa?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatähti Chris Brown tuli jokunen vuosi sitten laajalti tunnetuksi aivan muusta syystä kuin musiikkinsa ansiosta. Rihannan kanssa seurustellut mies nimittäin hakkasi miljoonien ihaileman tyttöystävänsä Grammy-gaalan aattona ja sai tapauksesta myöhemmin myös tuomion.

Nyt verkossa leviävät paparazzikuvat laulajatar Nicole Scherzingeristä ja popkomistus Chris Brownista ovat aiheuttaneet kohun. Supertähdet nähdään nimittäin salakuvissa suutelemassa toisiaan Supperblub-yökerhossa. Lähteen mukaan kaksikko viihtyi tanssilattialla läheisissä tunnelmissa. He myös suutelivat toisiaan uteliaista silmäpareista huolimatta.

– He tanssivat lähekkäin ja koskettelivat toisiaan. Chris nojasi häneen ja asetti kätensä Nicolen olkapäille. Sitten hän suuteli Nicolea. Chris ei välittänyt muiden katseista, lähde kertoi X17-sivustolle.

X17-sivustolla julkaistut kuvat (katso tästä) ovat järkyttäneet julkkisten faneja, sillä molemmat ovat parisuhteessa. Chris Brown on seurustellut lähes vuoden Karrueche Tran -nimisen mallikaunottaren kanssa. Nicole Scherzinger on puolestaan on-off-suhteessa F1-tähti Lewis Hamiltonin kanssa.

Chris Brown on ollut viime päivinä otsikoissa myös huumesotkujen merkeissä. Hän joutui aiemmin tällä viikolla huumetestiin Virginiassa. Tulokset todettiin positiivisiksi. Räppärinäkin tunnettu Brown oli käyttänyt marihuanaa ja hän joutuu teostaan marraskuun alussa oikeuden eteen.