Leonardo DiCaprion suutelutaitoja ylistettiin: ”Täydellistä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin näyttelijähurmuri Leonardo DiCaprio erosi äskettäin Gossip Girl -sarjan kaunotar Blake Livelystä. Eron jälkeen tähti matkusti Australiaan kuvaamaan uutta elokuvaansa The Great Gatsby. Nykyään Leonardo deittailee mallikaunotar Erin Heathertonin kanssa.

Nyt miestähden suutelutaidot ovat saaneet ylistystä erään Hollywood-kaunottaren puolelta. Tulevassa Django Unchained -elokuvassa Leonardo Dicaprion kanssa näyttelevä Nichole Galicia kehuu kokeneensa täydellisen suudelman miehen kanssa. Tumma neitokainen ei saanut millään tarpeekseen näyttelijän huulista.

– Se oli kaikkea, mitä olisit voinut toivoa. Se oli täydellistä! Hän oli enemmän kuin mukava. Hän oli antelias, nöyrä ja hauska, kertoi Nichole Galicia E! News -kanavalle.

Leonardo DiCaprion tuore suhde tuli äskettäin julki, kun näyttelijä bongattiin läheisissä tunnelmissa puistossa Victoria’s Secret -mallikaunotar Erin Heathertonin kanssa. Sittemmin pariskunta on kuvattu muun muuassa kalliokiipeilemässä. Näyttelijä on tunnetusti deittaillut lukuisten mallikaunottarien kuten Bar Refaelin, Madalina Ghenean ja Gisele Bundchenin kanssa.