Christina Aguilera lihoi silmissä – levy-yhtiössä hätäkokous

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera on toiminut viime vuosina Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailussa mentorina ja tuomarina, ja siinä sivussa Christina on ehtinyt myös työstää uutta albumiaan, joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Nyt kurveistaan kritisoitu Christina Aguilera on paljastanut halunneensa jo aikaisemmin itselleen muodokkaamman kropan. Hänen levy-yhtiönsä edustajat halusivat pitää hoikan neitokaisen nollakokoisena, vaikka poppari itse oli mieltynyt omaan kurvikkaaseen vartaloonsa.

– Stripped-albumin mainoskiertueella kyllästyin olemaan laiha valkoinen tyttö. Olen ecuadorilainen, mutta ihmiset ohittivat minut sinisilmäisenä vaaleana tyttönä. Seuraavaksi kun levymerkin edustajat näkivät minut, olinkin seitsemän kiloa painavampi, tummempi ja täynnä lävistyksiä. He kutsuivat koolle hätäkokouksen, kertoi Christina Aguilera Billboard-lehdelle.

Laulajatar saikin kuulla ihmisiltä, että hänen pitäisi pudottaa painoaan, koska se vaikuttaisi monien muidenkin ihmisten elämään. Levy-yhtiö jopa väitti, ettei Aguilera lihoneena enää vetäisi yleisöä konserttisaleihin. Poppari tekikin tuolloin työtä käskettyä ja esiintyi seuraavaksi julkisuudessa tikkulaihana. Uutta Lotus-albumia valmistellessaan neito on kuitenkin kieltäytynyt laihduttamasta.

Viime vuonna Christina sai tunnustusta kurveistaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.