Vauvasta 21-vuotiaaksi kuudessa minuutissa – katso upea video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa ovat viime aikoina yleistyneet videot, joilla ihmiset ottavat itsestään tai läheisistään valokuvia, ja tekevät otoksista kollaasimaisia videopäiväkirjoja. Äskettäin kerroimme videosta, jossa hollantilainen elokuvatekijä kävi läpi sadan vuoden ajanjakson eri-ikäisiä ihmisiä kuvaamalla.

Kuva: YouTube

Nyt erään pojan vanhemmat julkaisivat verkossa upean videon, johon on koottu hänen 21 ensimmäistä elinvuottaan. Cory McLeodin vanhemmat ottivat lapsestaan kuvan joka päivä vuosien ajan, ja yhdistivät lopulta kaikki otokset kuusiminuuttiseen kollaasivideoon.

Hellyttävä video näyttää kuinka Coryn ulkomuoto muuttuu iän karttumisen myötä. Ensimmäisissä otoksissa nähdään vastasyntynyt pienokainen, joka kehittyykin lopulta kuva kuvalta aikuiseksi mieheksi.