BB-Anne haluaa tosissaan Jonna A:n ulos talosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaiden väliset jännitteet ovat taas kiristyneet selvästi, ja se näkyy myös parhaillaan käynnissä olevissa nimeämisissä. Hetki sitten omat nimeämispisteensä antoi BB-Anne, joka osoitti haluavansa tosissaan Jonna A:n ulos talosta.

Ensin Anne antoi Jonnalle kaksi tavallista nimeämispistettään ja perusteli päätöstä neitokaisen muuttuneella käytöksellä ja ”armeijameiningillä”. Anne oli selvästi suivaantunut armeijan käyneen vaaleaverikön toimintaan talossa.

Yhden nimeämispisteen Anne antoi Iidalle, mutta sitten oli vuorossa vielä extrana saatujen lisänimeämispisteiden jakaminen. Niiden kohteet olivat samat.

– Onko sinulla lisänimeämispisteitä? Isoveli kysyi päiväkirjahuoneessa.

– On. Mä annan kaksi pistettä Jonna A:lle. Yhden pisteen annan Iidalle, Anne totesi vakavana.