Uskomaton kalastusvideo! Tällaista ei ole ennen nähty

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa leviää aika ajoin erilaisia harrastusvideoita, joissa ihmiset puuhastelevat mieluisan tekemisen parissa. Nyt eräällä videolla mies on yhdistänyt koiran ulkoiluttamisen ja kalastuksen mielenkiintoisella tavalla.

Kuva: YouTube

Verkkovideolla nähdään nimittäin tilanne, jossa mies komentaa kovaäänisesti vedessä uiskenteleviä hauvojaan. Matalikossa lymyilee myös isokokoinen kala, jonka koirien omistaja haluaa saada pitopöytäänsä. Mies ei kuitenkaan lähde kalastamaan itse, vaan laittaa asialle lemmikkinsä.

Urheat hauvat uiskentelevat isäntänsä osoittamaan suuntaan, mutta liukkaan vesieläimen nappaaminen osoittautuukin haastavaksi tehtäväksi. Lopulta toinen koirista pyydystää kalan suuhunsa, ja saa omistajaltaan äänekkäät kiitokset.