Gangnam Stylestä viimeinkin katu-uskottava versio – välitön nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tämän hetken suosituin musiikkikappale Gangnam Style niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Kappale on inspiroinut ihmisiä muun muassa erilaisiin näyttäviin fani- ja parodiavideoihin.

Kuva: YouTube

Yksi tuoreista Gangnam Style –versioinneista on Kalifornialaisessa Berkeleyn yliopistossa opiskelevien korealaisten perustaman Ra-On -yhtyeen tekemä akustinen versiointi. Yhtyeen jäsenet ovat nyt lisänneet esityksensä Youtube-videopalveluun. Ra-Onin tulkinta eroaa alkuperäisestä klubihitistä melkoisesti, muokaten energisestä electro house-kappaleesta rauhallisen ja rennon version nais- ja mieslaululla.

Kuten monet muutkin Gangnam Style -parodiat ja versioinnit, myös RaOnin akustinen tulkinta on noussut pieneksi nettihitksi. Video nousi nopeasti sosiaalisen verkkosivuston Redditin etusivulle. Yhtye on itsekin yllättynyt saamastaan huomiosta, ja kiittelevät siitä ihmisiä facebook-sivullaan.