Alkoholimainos hämmentää – viinaa Playboy-mallien paljaille rinnoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkoholimainonta on Suomessa erittäin säädeltyä, mutta kaikkialla maailmassa tilanne ei ole yhtä tiukka. Lievemmistä rajoituksista huolimatta alalla pidetään kuitenkin yleensä kiinni edes jonkinlaisista hyvän maun rajoista. Nyt sellaisia on mahdollisesti rikottu.

Kuva: Splash

Saksalainen The G-Spirits -yritys markkinoi nimittäin tuotteitaan parhaillaan mainoksilla, joissa yläosattomat naiset kaatavat yrityksen valmistamaa vodkaa, rommia ja viskiä paljaille rinnoilleen.

Kuva: Splash

Kahden entisen baarimestarin perustama yritys markkinoi juomaansa sillä, että jokainen myytävä pullollinen on todellisuudessakin kaadettu naisten alastomille vartaloille ennen pullotusta. Mainoksessa yläosattomissa nähdään muun muassa Playboy-malli ja taannoinen vuoden Playmate Alexa Varga. Mainosten tuotteita ei ole tiettävästi myynnissä Suomessa.