Herrasmies, näin saat naisten jalat tutisemaan

Lifestyle · Neea Jokinen

Monien naisten mielestä herrasmiehiä on harvassa. Naiset pitävätkin ovia avaavaa, käytöstavat osaavaa ja hyvinpukeutunutta miestä huippusaaliina. Nyt Mademan-sivusto on julkaissut listan miehille suunnattuja vinkkejä, joiden avulla he voivat koulia itsestään romantiikan taitavan herrasmiehen.

Kiltteys ja ystävällisyys saavat naisen tuntemaan olonsa kuninkaalliseksi. Miehen kannattaakin keskittyä puhetyyliinsä, jos hän haluaa hurmata ihastuksensa. Rauhallinen puhetapa ja läsnäolo luovat naiselle tunteen, että mies haluaa keskittyä täysillä vain ja ainoastaan kaunottareen. Myös rauhalliset askeleet ja liikkeet tekevät miehestä naisen silmissä hellän herrasmiehen.

Treffi-illan suunnitteluvaiheessa miehen kannattaa antaa neitokaisen valita illanviettopaikan. Ohjat käsiinsä saava nainen saattaa nimittäin tuntea olonsa rentoutuneemmaksi valitsemassaan treffipaikassa. Treffien päättyessä mies osoittaa herrasmiehen elkeitä, jos hän suutelee toisen osapuolen kämmentä ennen lähtöä.

Naiset tunnistavat herrasmiehen siitä, että mies avaa hänelle oven esimerkiksi autoon istuessaan tai rakennukseen astuessaan. Ovien avaamista naisille pidetään yhtenä selkeimpänä herrasmiehen merkkinä. Sivistyneesti ja huomioivasti käyttäytyvä uros ei myöskään koskaan keskeytä naista kesken puheen. Herrasmies kuuntelee kärsivällisenä naisen puheenvuoron loppuun asti.

Monet miehet voivat menettää mahdollisuutensa ihastuksen hurmaamisessa sikamaisilla ruokatavoillaan. Ravintolaillallisella miehen kannattaa ottaa pieniä suupaloja ja pureskella ruoka hitaasti ennen nielaisemista. Maiskuttelu ja ahmiminen eivät luo hyvää kuvaa. Ruoka suussa puhuminen ei ole kaikkien mielestä mukavaa katsottavaa. Miehen kannattaakin miettiä, avaako hän suunsa ammolleen paljastaen ruokamössön edessään istuvalle naiskaunottarelle.

Deittailuvaiheessa naiset kiinnittävät paljon huomiota miehen alkoholin käyttöön. Olutta tuoppitolkulla litkivä mies ei kerää herrasmiehen pisteitä, jos hän sammaltaa jo treffien ensimmäisen tunnin aikana. Juomisen sijaan mies voi esimerkiksi tiedustella naiselta hänen lempimusiikkiaan. Neitokainen saattaa haukkoa henkeään, jos mies pyytää tiskijukkaa soittamaan ihastuksen lempibiisin ja siirtää hänet tanssilattialle läheisiin tunnelmiin.