Playboy-pupu yllätti paljastuksella: ”Halusin nunnaksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositun Hollywood-näyttelijän Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy on yksi suosituimmista Playboy-malleista. Hän oli Playboyn vuoden 1994 Playmate of the Year. Vaalea kaunotar on pysynyt julkisuudessa rohkeiden asuvalintojensa ja bikinikuviensa merkeissä.

Playboyn tämän vuoden heinäkuun numeron kannessa poseerannut Jenny McCarthy ei ole suinkaan hiljentänyt tahtiaan, mitä tulee vähissä vaatteissa näyttäytymiseen. Nyt 39-vuotias malli on kertonut itsestään paljastuksia vastajulkaistussa Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic -elämäkerrassaan. Mikäli neito olisi seurannut aiemmalla uskonnollisella tiellään, olisi hänen elämänsä voinut kääntyä varsin erilaiseksi.

– Minut opetettiin tekemään elämässä hyvää, jotta pääsisin taivaaseen. Oli todella loogista, että viattomassa mielessäni halusin tulla nunnaksi, kertoi Jenny McCarthy teoksessa Chicago Sun-Times -lehden mukaan.

Seksisymboli päätti vetäytyä nunnaunelmastaan, kun tajusi, etteivät hengen sisaret saaneet ollenkaan hankkia lapsia. Kaunotar janosi kovasti tulla äidiksi, joten hänen oli pakko astua synnillisemmälle tielle. Hän kertoo saaneensa kuulla valinnoistaan, mutta tämä ei estänyt naista valitsemasta push up -rintaliivejä siveän elämäntyylin sijaan.

Playboy-pupu poseerasi ensimmäisen kerran Playboy-lehden kansikuvassa vuonna 1993. Lokakuun numerossa sulojaan esitellyt Jenny McCarthy sai silloin palkkioksi 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa.