Nickelback-rokkari yllätti – Avril Lavignelle synttäriylläri keikalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadan menestyneimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Nickelback esiintyi äskettäin Suomessa Hartwall-areenalla. Here and Now -maailmankiertueella parhaillaan olevan bändin keulahahmo, Chad Kroeger, kihlautui syksyn alussa poptähti Avril Lavignen kanssa.

Nyt 37-vuotias Chad Kroeger yllätti rakkaansa yhtyeensä keikalla Saksassa. Rokkari kertoi yleisölle hänen kihlattunsa syntymäpäivästä ja mies haki popparin esiintymislavalle backstagelta. Avril Lavigne olikin häkeltynyt, kun loppuunmyyty areena lauloi hänelle onnittelulaulun.

Kuva: YouTube

Heidät kuvattiin äskettäin käsi kädessä rakkauden kaupungissa, Pariisissa. Supertähdet näyttivät onnellisilta, eivätkä he välittäneet uteliaista ohikulkijoista. Viime aikoina Lavignen on huhuttu olevan raskaana, mutta tuoreimmissa kuvissa tähden vatsanseutu ei näytä pyöristyneen. Pariskunta kihlautui puolen vuoden seurustelun jälkeen.

Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan. Sittemmin poptähti oli pitkään on-off-suhteessa Kardashianien realityperheeseen kuuluvan Brody Jennerin kanssa. Kanadalaiseen Chad Kroegeriin neitokainen rakastui vuoden alussa, kun he alkoivat työstämään yhdessä Lavignen viidettä studioalbumia.