Seksikaupan naismyyjät söivät kuormasta – valvontakamera kuvasi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa on jäänyt viime kuukausien aikana kiinni lukuisia varkaita, jotka ovat anastaneet tavaraa seksikaupoista. Nyt eräille britannialaisille naisille on langetettu vuoden ehdollinen vankeustuomio, koska heidät tuomittiin syyllisiksi lukuisiin varkauksiin.

Hullissa sijaitsevassa The Pulse & Cocktails -seksikaupassa työskennelleet 42-vuotias Julia Preston ja 27-vuotias Rachael Greensides jäivät kiinni varkauksista valvontakameran avulla. Kaksikko varasti kesällä kahden viikon aikana yli tuhannen euron arvosta erotiikkaleluja työpaikaltaan.

Tapaus on aiheuttanut hämmennystä, sillä naiset ovat työskennelleet kyseisessä seksikaupassa vuosien ajan. Työntekijät jäivät kiinni, kun seksikaupan omistaja tarkasteli valvontakameroiden videoita. Sittemmin naiset myönsivät tekonsa ja palauttivat seksituotteet takaisin myymälään.

Asianajajan mukaan naiset eivät saaneet taloudellista hyötyä varkauksista. Preston paljasti poliisien kuulustelussa, että hän oli suunnitellut myyvänsä tuotteet ystävilleen. The Daily Mail -sivuston mukaan kaksikko joutuu muun muuassa työskentelemään yhdyskuntapalvelussa 100 tuntia ilman palkkaa. Lisäksi he menettivät työpaikkansa ja saivat rikosrekisterin.