Tältä kuulostaa Adelen uusi Bond-tunnuskappale

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Daniel Craigin tähdittämä James Bond -elokuva Skyfall saa maailmanlaajuisen ensi-iltansa 26. lokakuuta. Englantilainen soul-laulajatar Adele paljasti äskettäin esittävänsä teoksen tunnusmusiikin. Nyt Adele on julkaissut faniensa iloksi uuden kappaleensa kotisivuillaan.

Adele kirjoitti kappaleen tuottaja-lauluntekijä Paul Epworthin kanssa. Hän teki yhteistyötä Epworthin kanssa muun muuassa Rolling In The Deep -hittikappaleensa merkeissä. Viimeisillään raskaana olevan naisen mukaan hän oli aluksi epävarma tunnusmusiikin esittämisestä, mutta hän muutti mielensä, kun hän luki elokuvan käsikirjoituksen.

– Kieltämättä olin alkuun hieman epäileväinen koko asian suhteen. Tunnusbiisin tekemiseen liittyy paljon paineita ja odotuksia, mutta luettuani elokuvan käsikirjoituksen, rakastuin siihen. Lisäksi Paulilla oli hyviä ideoita kappaleeseen ja lopulta tunsin suurta ylpeyttä saadessani olla tekemässä juuri Bond-elokuvan tunnaria, Adele kommentoi.

Kuva: YouTube

– Rakastuin käsikirjoitukseen ja Paulilla oli upeita ideoita kappaleeseen. Bond-tunnareiden tekemisessä on erilaiset paineet, Adele kertoi äskettäin kotisivuillaan julkaistussa tiedotteessa.

Uusi kappale on kerännyt pääasiassa kehuja kuulijoilta. Jotkut pitävät sitä täydellisenä James Bond -tyylisenä kappaleena. Kappaleella Adelea säestää peräti 77-henkinen orkesteri. Viime vuonna agenttielokuvan tunnusmusiikin esittivät Alicia Keys ja Jack White.

Elokuvan pääosissa nähdään jälleen Daniel Craig ja ohjauksesta vastaa American Beauty -elokuvastakin tuttu Sam Mendes. Toimintaelokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Javier Bardem, Naomie Harris, Ralph Fiennes ja Albert Finney. Elokuvan ensimmäinen traileri julkaistiin jo keväällä.