Christina Aguilera riisui kaiken – nakuna levynkannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera on toiminut viime vuosina Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailussa mentorina ja tuomarina, ja siinä sivussa Christina on ehtinyt myös työstää uutta albumiaan, joka ilmestyy 14. marraskuuta.

Nyt kurveistaan kritisoitu Christina Aguilera on paljastanut levynsä kansikuvan Twitter-blogissaan. Kannessa popkaunotar poseeraa yllättäen alastomana nousemassa lootuksenkukasta.

Taannoin Christina paljasti miksi hänen elopainonsa on viime aikoina noussut selvästi.

– Stripped-albumin mainoskiertueella kyllästyin olemaan laiha valkoinen tyttö. Olen ecuadorilainen, mutta ihmiset ohittivat minut sinisilmäisenä vaaleana tyttönä. Seuraavaksi kun levymerkin edustajat näkivät minut, olinkin seitsemän kiloa painavampi, tummempi ja täynnä lävistyksiä. He kutsuivat koolle hätäkokouksen, kertoi Christina Aguilera Billboard-lehdelle.

Viime vuonna Christina sai tunnustusta kurveistaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.