Tältä Snooki näyttää meikittömänä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailman. Neitokainen synnytti äskettäin esikoispoikansa, jonka nimeksi annettiin Lorenzo.

Kuva: Twitter

Nyt 24-vuotias Snooki on julkaissut Twitter-blogissaan otoksen, jossa hän poseeraa ilman meikkiä. Brunette on upea ilmestys myös ilman pakkelikerrosta tummine silmineen. Neitokainen julkaisi myös yhteiskuvan onnellisesta äidistä ja hänen suloisesta pienokaisestaan.

Kuva: Twitter

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta nyt sarjan kerrotaan keskittyvän Snookin raskausaikaan.