Candicen uusi musiikkivideo ensiesityksessä Starassa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Deep Purple -yhteen entiden kitaristin, Ritchie Blackmoren, vaimona tunnettu laulaja Candice Night julkaisi kesäkuussa ensimmäinen soololevynsä Reflections. Nyt albumilta julkaistaan video uuteen singlelohkaisuun nimeltä Call It Love.

Kuva: YouTube

Kappaleen musiikkivideo on nähtävissä ensimmäisenä Suomessa Starassa. Candice Night ei ole musiikkialalla uusi tulokas, sillä hän on jo 15 vuoden ajan kirjoittanut esimerkiksi sanoituksia. Inspiraationa ovat toimineet lapset, nuoret äidit ja kaikki naiset läpi koko Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan.

Laulaja on syntynyt ja kasvanut Long Islandilla New Yorkissa. Blackmore’s Night -yhtyeen keulahahmona toimimisen lisäksi hän myös soittaa lavalla seitsemää eri keskiaikaista soitinta. Candice Night on toiminut vuonna 1993 Deep Purplen taustalaulajana.