Chris Brown avautui: ”Rakastan kahta ihmistä samaan aikaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu r&b-laulajakomistus Chris Brown on ollut viime päivinä jatkuvasti otsikoissa rakkauselämänsä kiemuroiden merkeissä. Tähti jätti äskettäin tyttöystävänsä Karrueche Tranin, koska hänen uskotaan olevan edelleen rakastunut entiseen kultaansa Rihannaan.

Nyt 23-vuotias Chris Brown on viimein myöntänyt olevansa keskellä tunteiden sekamelskaa. Laulajakomistus nimittäin rakastaa kahta naista samaan aikaan. Brown paljasti asian videolla, jossa hän muun muassa avautuu suhteistaan humalapäissään. Miehen mukaan tilanne on hyvin hankala.

– Olen stressaantunut. Jos sinulla on historia jonkun kanssa ja rakastut toiseen, se on vaikeaa. Voiko kahta ihmistä rakastaa samaan aikaan? En tiedä, onko se totta, mutta minusta tuntuu siltä, Chris Brown kertoo verkossa julkaistulla videolla.

Tähti julkaisi videon Twitter-blogissaan ja kuvaili videon sisältöä ”aidoksi Chris Browniksi”. Mallikaunotar Karrueche Tran kirjoitti äskettäin verkkoblogissaan, ettei hän siedä tunteilla leikkimistä. Neitokainen seurusteli Brownin kanssa yli puolentoista vuoden ajan.

Rihannan ja Chris Brownin seurustelusuhde päättyi vuonna 2009, kun laulajakomistus pahoinpiteli kumppaniaan Grammy-juhlia edeltävänä päivänä. Hänet tuomittiin viideksi vuodeksi ehdonalaiseen ja hän joutui puolen vuoden ajaksi yhdyskuntapalveluun. Rihanna paljasti äskettäin Oprah-ohjelmassa antaneensa pahoinpitelyn entiselle poikaystävälleen anteeksi. Lisäksi poptähti kertoi olevansa edelleen rakastunut Browniin.