Gene Simmonsin Sophie-tytär X Factorissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

KISS-yhtyeen tunnetuin jäsen Gene Simmons meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa viime vuonna. Pariskunta oli seurustellut 28 vuoden ajan ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Rokkari on aiemmin vannonut, ettei hän aio mennä koskaan naimisiin.

Gene Simmonsin musikaallisuus näyttää kulkevan geeneissä, sillä rokkarin ja entisen Playboy-malli Shannon Tweedin tytär Sophie osallistui menestyksekkäästi The X Factor USA -ohjelman koelauluihin. Tyttö yritti pitää kuuluisan perhesuhteensa salassa, mutta tuomaristossa istuva Demi Lovato tunnisti hänet nopeasti.

Kuva: YouTube

– Vanhempani saivat kuulla tästä vasta eilen ja he olivat aika järkyttyneitä. En vain halunnut heidän apuaan, Sophie Tweed-Simmons kertoi Simon Cowellille.

Sophie esitti tuomariston edessä Adelen Make You Feel My Love -kappaleen. Rokkarin tytär sai hyväksynnäin kaikilta tuomariston jäseniltä L.A. Reidiä lukuunottamatta. Sophie Tweed Simmons on näin ollen mukana kilpailun jatkossa.

– Mielestäni sinulla on todella, todella mielenkiintoinen ääni. Pidän siitä, että otit laulun ja teit siitä oman versiosi. Näin se kuuluukin tehdä, Simon Cowell hehkutti.

KISS-basisti Gene Simmons ja entinen Playboy-malli Shannon Tweed kihlautuivat lomamatkallaan Belizessä. Romanttinen kosinta kuvattiin heidän realitysarjansa The Gene Simmons Family Jewelsin kuudennelle tuotantokaudelle. Simmons polvistui tyttöystävänsä eteen ja pyysi tätä vaimokseen. 53-vuotias Tweed purskahti onnellisena itkuun.