Lady Gaga oksensi lavalla kesken keikan – laulu tuli nauhalta! Katso kohuvideo

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga myönsi taannoin lihoneensa lyhyessä ajassa peräti kymmenen kiloa. Lihominen paljastui tähden keikkakuvissa, jotka levisivät nopeasti ympäri maailmaa.

Äskettäin supertähti Justin Bieber yllätti faninsa oksentamalla lavalle spagetin ja maidonsekaista mössöä kesken keikkansa. Nyt Lady Gaga lähti seuraamaan teini-idolin jalanjälkiä ja päästeli vatsansa sisällön ulos Barcelonan keikallaan. Keikalta taltioidulta verkkovideolta nähdään, kuinka 26-vuotias poppari oksentaa Edge of Glory -kappaleen aikana, ja jatkaa ”yrjöämisen” jälkeen normaalisti musiikkinumeroaan.

Kuva: YouTube

Gagan kerrotaan oksentaneen esityksensä aikana yhteensä neljä kertaa. Supertähden oksennuksen sisältöä ei ole vielä eritelty julkisuudessa. Viimeksi laulajatar voi pahoin elokuussa Romanian keikallaan, ja joutui käymään takahuoneessa oksentamassa kesken esityksen.

Kuva: YouTube

Lady Gaga ajeli äskettäin niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.