Nainen kuvasi rajua myrskyä – uskomaton näky osui videolle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuosina maailmalla on nähty vuosi vuodelta enemmän poikkeuksellisia luonnonilmiöitä. Verkossa julkaistaan aika ajoin videoita, joissa nähdään esimerkiksi tornadon aiheuttamia tuhoja. Nyt eräs nainen säikähti totaalisesti kotinsa sisätiloissa, kun hän ihasteli ulkona riehuvaa myrskyä.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään, kuinka nainen kuvaa videokameralla talonsa sisätiloista hurjaa ukkosmyrskyä. Uima-allasalueen lasi-ikkunoiden takana sade ja tuuli piiskaavat muun muassa valtavia puita, jotka heiluvat myrskyn riepottelemina.

Naisen mukaan myrskyn ihastelu on uskomatonta, sillä hän pitää ukkosmyrskyä kauniina. Hän kuitenkin säikähtää videon lopussa rajusti, kun yhtäkkiä talon pihamaalle iskeytyy näyttävä pallosalama. Jotkut videon katsojista ovat sitä mieltä, että videolle ikuistettu pallosalama-purkaus on huijaus.