Simon Cowell hieroo istukkaa kasvoihinsa – hakee ikuista nuoruutta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

X Factor -ohjelman luoja ja ökyrikas televisiotähti Simon Cowell on nähty useiden kykyjenetsintäkilpailujen tuomarina. Viihdemogulin kerrottiin hiljattain tilanneen parantajan, jonka tehtävänä oli poistaa hänen luksuskartanonsa ilmassa leijuva paha energia.

Itseään 10 vuotta nuorempaa povipommi Carmen Electraa deittaileva Simon Cowell on nyt keksinyt toisenkin keinon karistaa iän tuomaa taakkaa harteiltaan. 52-vuotiaan viihdemogulin kerrotaan nimittäin hurmaantuneen uudesta kasvohoidosta, jossa ihoa virkistetään lampaan istukalla.

– Simon tutkii jatkuvasti terveys- ja kauneusmarkkinoita uusimpia trendituotteita etsien. Luettuaan lampaan istukka -kasvohoidoista hän halusi kokeilla niitä. Simonin mielestä ne ottavat vuosia pois hänen kasvoiltaan, ja antavat takaisin nuoruuden hehkun, jonka pitkät työtunnit ja tupakointi veivät mennessään, kertoo lähde The Daily Mirror -lehdelle.

Musiikkimoguli on vieraillut tiuhaan tahtiin Beverly Hillsissä sijaitsevalla The Lancer -klinikalla. Tohtori Lancerin mukaan lampaiden istukoiden solut ovat täynnä parantavia ravinteita. Cowell on kokeillut aiemmin mitä erilaisimpia hoitoja nuorekkaan ulkonäkönsä säilyttämiseksi. Hänen kerrotaan ottaneen muun muassa botox-ruiskeita, vitamiini-ruiskeita, puhdistuskuureja ja hierontoja.

Simon Cowell bongattiin äskettäin seksipommi Carmen Electran seurasta Hollywoodissa sijaitsevasta Cecconi-ravintolasta. Silminnäkijöiden mukaan tähdet eivät pystyneet pitämään näppejään irti toisistaan. Pari muun muassa tuijotteli toisiaan romanttisesti silmiin. Rakastavaiset myös suutelivat keskenään muista ruokailijoista välittämättä. Julkkiskaunotar erosi keväällä kihlatustaan Rob Pattinsonista.