Tämä 20-vuotias povipommi haluaa Bond-tytöksi: ”Näin seksikkäältä se näyttäisi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Nyt 20-vuotias kaunotar on paljastanut julkisuudessa uusimman urahaaveensa. Kate haluaa nimittäin Bond-tytön roolin seuraavassa 007-elokuvassa Daniel Craigin rinnalla. Neito myöntää, että hänen täytyisi treenata näyttelijän taitojaan kyseistä roolia varten.

– Se on erittäin arvostettu titteli, ja se olisi upea rooli, kertoo Kate Upton Daily Mail -sivustolle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash, Skullcandy

Upton on viime aikoina laajentanut uraansa elokuvien puolelle. Uhkea malli teki elokuvadebyyttinsä The Three Stooges -elokuvassa, jossa hän esitti vähäpukeista nunnaa. Kaunottarella oli myös pieni rooli Tower Heist -komediassa Eddie Murphyn ja Ben Stillerin rinnalla.

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle poseerattuaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.