Victoria Silvstedt esitteli upean vartalonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin jo vuosien ajan lukeutunut ruotsalaissyntyinen Victoria Silvstedt ei ole ollut enää vuosiin juurikaan otsikoissa töidensä merkeissä, mutta neitokaisen näyttävät lomakuvat ovat tulleet tutuksi tänäkin vuonna.

Paljastavissa asuissa usein näyttäytyvä neitokainen on parhaillaan lomailemassa Floridassa. 38-vuotias Victoria näyttäytyi rannalla upeassa turkoosissa bikiniasussa, joka korosti kaunottaren ruskettunutta ihoa. Otokset näyttävät toteen sen faktan, että povipommi on ikäisekseen upeassa kunnossa.

Ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.