Liam Neeson puolialastomana tv-studiossa – yleisö villiintyi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkinäyttelijä Liam Neeson vietti viime vuoden hiljaiseloa vaimonsa traagisen kuoleman johdosta. Irlantilainen tähti tunnetaan muun muuassa vuoden 2008 Taken-toimintaelokuvastaan, jonka jatko-osa pyörii parhaillaan Suomenkin valkokankailla.

Näyttelijä nähtiin viime viikolla Ellen DeGenersin keskusteluohjelmassa vähissä vaatteissa. DeGeneres haastoi yleisössä olleen naisen heittämään palloja maalitauluun tempauksessa, jossa kerättiin rahaa rintasyöpätutkimusta varten.

Kuva: YouTube

Naisen osuessa maalitauluun läpinäkyvässä kopissa istunut Liam Neeson kastuisi päästä varpaisiin, ja syöpätutkimukselle lahjoitettaisiin rahaa 10.000 dollaria, eli noin 7.700 euroa. Pinkkiin kylpytakkiin temppua varten pukeutunut 60-vuotias Neeson halusi asettaa panokset vielä korkeammalle.

– Jos otan kylpytakkini pois, tuplaantuuko lahjoitettava rahamäärä?, näyttelijä kysyi yleisön hurratessa.

Ellen Degeneres vastasi myöntävästi. Neeson riisuuntui pinkkeihin alushousuihin ja oli valmis ottamaan nekin pois, mutta DeGeneres ilmoitti ohjelman joutuvan vaikeuksiin, jos hän riisuu itsensä täysin alasti. Yleisön edustaja onnistui kastelemaan kopissa pikkuhousuissaan istuneen Neesonin, ja hyväntekeväisyystilanne oli menestys.

Liam Neesonin vaimo Natasha Richardson menehtyi traagisesti vuonna 2009 lasketteluonnettomuuden takia. Näyttelijätär loukkasi päänsä, kun hän oli laskettelemassa Mont Tremblant Resortissa Kanadan Quebecissä. Heillä on kaksi poikaa, Michael ja Daniel.

http://www.youtube.com/watch?v=ibFpkUHvcYk