Mies punnersi yhdellä kädellä – ratkaisi samalla Rubikin kuution

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelu on pullollaan videoita, joissa ihmiset esittelevät lahjakkuuksiaan esimerkiksi temppuilun parissa. Jotkut lihaskimput ovat julkaisseet muun muassa videoita ennätysyrityksistään. Nyt eräällä nettivideolla nähdään, kuinka mies tekee kahta vaikeaa asiaa samaan aikaan.

Kuva: YouTube

Mies asettaa kameran kuvausasentoon takapihan terassilla. Shortseihin sonnustautuneella paidattomalla miehellä on uskomattoman treenattu vartalo. Kaksilahkeisen sixpack ja lihaksikkaat käsivarret saavat etenkin naiskatsojat innostumaan.

Videolla lihaskimppu menee maahan polvilleen ja alkaa pian punnertaa oikealla kädellään. Lippispäinen bodari pitelee toisessa kädessään Rubikin kuutiota, jonka hän onnistuu selvittämään punnerrusten aikana vain muutamassa kymmenessä sekunnissa.