Päivän hymypommi: Vauvat nauravat lemmikkikoirien temmellyksille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan päivittäin tuhansittain eläin- ja lapsivideoita, mutta parhaimmillaan ne ovat yhdessä. Nyt miljoonien videoiden massasta on noussut esiin hellyttävä videokooste, jossa nähdään, kuinka suloiset vauvelit kikattelevat lemmikkikoirien puuhille.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään muun muassa haalareihin puettu pienokainen, joka nauraa räkättää olohuoneen matolla koiralle. Hauva leikkii ilmaan puhalletuilla saippuakuplilla ja haukkaa niitä suuhunsa. Vauvan riemulla ei ole rajaa, kun hän tuijottelee iloisena eläinkaverinsa leikkihetkeä.

Eräs konttaava vauva puolestaan nauraa, kun valkoinen koira makoilee hänen edessään ja lipoo kieltään. Nettivideolla nähdään myös pätkä, jossa nainen istuu husky-rotuisen koiran vieressä vauva sylissään. Naisen käsimerkin jälkeen koira alkaa ulvoa, mikä saa vauvan hekottamaan.