Tältä Grand Canyon näyttää 80 000 kuvan koosteessa

Matkailu · Anna Poikkimäki

Yhdysvalloissa riittää turistille nähtävyyksiä moneen makuun. Monen matkailijan suosikiksi muodostuvat kuitenkin luonnon nähtävyydet, jotka eivät lakkaa hämmästyttämästä kauneudellaan. Eräs tunnetuimmista luonnonihmeistä on Grand Canyon.

Kuva: Vimeo

Kyseinen Colorado-joen uurtama, värikäs ja jykkäreunainen kanjoni on nyt kuvattu eräälle verkkovideolle. Videolla nähdään Arizonassa sijaitsevan kanjonin kauneimpia maisemia seitsemän viikon ajalta. Upea videokooste on tehty yli 80.000 valokuvasta. Se sisältää myös toukokuussa tapahtuneen auringonpimennyksen.

Katso video tästä:446 kilometriä pitkä Grand Canyon luokitellaan usein maailman seitsemän luonnonihmeen joukkoon. Kanjonin leveys vaihtelee kuudesta 29 kilometriin, ja sen syvyys on enimmillään lähes kaksi kilometriä. Grand Canyonia ympäröi Yhdysvaltojen ensimmäisiin kansallispuistoihin lukeutuva Grand Canyonin kansallispuisto.