Vauvat maistoivat ensimmäistä kertaa sitruunaa – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vauvoille erilaisten ruoka-aineiden syöminen voi aiheuttaa hauskoja reaktioita. Esimerkiksi pitkään tuttelia ja pilttejä syöneen vauvan kasvot voivat irvistyä, kun hän maistaa ensimmäistä kertaa kirpeää sitrushedelmää.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton videokooste vauvoista, jotka maistavat ensimmäistä kertaa sitruunaa. Nettivideolla nähdään lukuisia pätkiä sitruunaa maistavista pienokaisista. Vauvojen ilmeet naurattavat niin vanhempia kuin katsojiakin.

Videolla eräs oranssiin paitaan puettu vauva maistaa sitruunaa ensimmäistä kertaa ravintolassa. Syöttötuolissa istuvan poika irvistää näyttävästi, kun kirpeä ja vetinen sitrushedelmä leviää hänen makuhermoihinsa. Eräs toinen vauva puolestaan pitää sitruunan aiheuttamaa kirpeyttä hauskana. Videokooste on kerännyt vain muutamassa päivässä yli miljoona katsojaa.