Christina Aguileran mekko paljasti valtavan takapuolen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera on toiminut viime vuosina Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailussa mentorina ja tuomarina, ja siinä sivussa Christina on ehtinyt myös työstää uutta albumiaan, joka ilmestyy 14. marraskuuta.

Lotus-levyn kanteen tähden kurveja photoshopattiin melkoisesti, mutta neitokaisen uusimmissa paparazzikuvissa näkyvät hänen todelliset muotonsa. Tällä kertaa 31-vuotias poppari nähtiin American Music Awards -tapahtuman lehdistötilaisuudessa ihoon liimautuvassa lilan värisessä minimekossa, joka toi esille muun muassa hänen peppunsa naiselliset kurvit.

Viime vuonna Christina sai tunnustusta muodokkuudestaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.