Nunna rötösteli kaupassa – valvontakamera paljasti! Videosta YouTube-hitti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nunnat viettävät perinteisesti hyvin uskonnollista ja askeettista elämää luostarissa. Nunnat eivät yleensä saa esimerkiksi harrastaa seksiä tai asua miespuolisten henkilöiden kanssa. Nyt erään nunnan uutisoidaan tehneen yllättävän rikoksen.

Kuva: YouTube

Verkossa julkaistiin aiemmin tällä viikolla video, jossa nähdään, kuinka nunna-asuun pukeutunut nainen varastaa kaupasta tavaraa. Valvontakameran videolle ikuistettu rikos on kerännyt jo yli 650.000 katsojakertaa YouTube-palvelussa.

Nunna nähdään nettivideolla kävelemässä kaupan takaosassa sijaitsevien kylmäkaappien luokse. Nainen avaa lasikaapin oven, nappaa käteensä huurteisen ja työntää sen vaatteidensa alle vilkuillen samalla ympärilleen. Vielä ei tiedetä, onko olutta varastanutta nunnaa saatu kiinni.