Justin Bieber valehteli faneilleen – haki vain huomiota

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber aloitti äskettäin useita kuukausia kestävän Believe-maailmankiertuuensa. Poppari on ollut viime päivinä usein otsikoissa kiertueensa merkeissä, sillä loppuunmyydyillä keikoilla on sattunut ja tapahtunut.

Tällä viikolla uutisoitiin kuinka 18-vuotias Justin Bieber oli joutunut varkaiden uhriksi. Hän esiintyi aiemmin tällä viikolla Washingtonin Tacomassa, jossa rikoksen kerrottiin tapahtuneen. Teinitähden kannettava tietokone ja kamera nimittäin ”lähtivät varkaiden mukaan” konsertin takahuoneesta. Sittemmin läppärillä ollut video julkaistiin verkossa. Lisäksi huhuttiin alastonkuvasta.

Nyt on kuitenkin selvinnyt, että koko tapahtumasarja oli Bieberin uuden musiikkivideon mainostemppu. Toisin sanoen supertähti valehteli faneilleen.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Manageri Scooter Braun löysi Bieberin YouTube-palvelun kautta. Sittemmin teinitähti tutustui r&b-laulaja Usheriin ja julkaisi One Time -debyyttisinglensä. Menestystä onkin tullut roppakaupalla, sillä Justin Bieber nimettiin taannoin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten kärkikastiin.