Neverland-tapahtuma tarjoaa oululaisille muhkean ilotulituksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi oululainen Neverland –festivaali järjestetään ensimmäisen kerran 3. marraskuuta Club Teatriassa. Festivaali-iltana kello 18.00 järjestetään kaikille kaupunkilaisille avoin ilotulitus tapahtumapaikan edustalla.

Neverland on yksi näyttävimmistä audiovisuaalisista produktioista Pohjois-Suomessa kautta aikojen. Yhdeksän tunnin tapahtuman aikana nähdään laservaloja, sirkustaiteilijoita, ilotulituksia, pyrotekniikkaa, videoshowta, tanssijoita ja tunnetut tanssimusiikin DJ- ja tuottajanimet. Musiikista vastaavat Orkidea, K-System, Heavyweight, TJH87, Maison & Dragen, Tes La Rok, Neon, Optimus Krime (SWE) ja Skasi.

Paikalle järjestetään bussikuljetuksia esimerkiksi Tampereelta ja Helsingistä. Ilotulituksen ja Neverlandin pyrotekniikan suunnittelee ja tuottaa Profilight Oy:n Mika Yli-Jyrä. Hän on suunnitellut ja toteuttanut muun muassa Turun Myllysillan purkamisen näyttävän ilotulituksen sekä Tampereella uutenavuotena nähdyn massiivisen Tähtiä taivaalla -tapahtuman ilotulituksen.