Tom Cruise jättää skientologian?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat kesällä yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Cruisen ero herätti välittömästi keskustelua hänen tiiviistä suhteestaan skientologia-kirkkoon.

50-vuotiaan näyttelijän kerrotaan vihdoin heränneen ja tajunneen, miten negatiivisesti skientologia-uskonto vaikuttaa hänen elämäänsä. Mies aikoo uusimpien raporttien mukaan jättää julkkisten suosiman uskonnon, ja katkaista kokonaan siteensä siihen. Tom Cruise yrittää voittaa jälleen ex-vaimonsa Katie Holmesin sydämen takaisin.

– Nyt hän on menettänyt elämänsä kallisarvoisimman asian. Hän näkee vihdoin, että skientologian uskomukset ovat lopettaneet jo pari avioliittoa, vaikka ne eivät olekaan vaikuttaneet hänen työmenestykseensä, kertoo lähde People-lehdelle.

Cruisen kerrotaan saaneen herätyksen, kun Katie antoi hänelle avioeropaperit käteen. Lähteen mukaan tähti tunsi aiemmin itsensä voittamattomaksi, mutta eron ansiosta todellisuus iski häntä kasvoille. Epäonnistujaksi itsensä tunteva mies haluaakin tällä hetkellä korjata virheensä ja saattaa hajonneen perheensä yhteen.

Tähdellä saattaa olla mahdollisuus suhteensa uudelleenlämmittelyyn, sillä Katie Holmesin kerrotaan inhoavan sinkkuelämää. Lähiaikoina julkisuuteen on vuotanut tietoa, että neitokainen halajaa itselleen mahdollisimman pian parisuhteen ja avioliiton tuomaa turvaa. Näyttelijätär etsiikin jo itselleen uutta aviomiestä isänsä avustuksella.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti kesällä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.