Hollywood-komistus järkytti TV-katsojia – söi ankan sikiön

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvatähti Zac Efron joutui aiemmin tänä vuonna noloon tilanteeseen, kun hän pudotti kondomin taskustaan punaiselle matolle The Lorax -lastenelokuvan ensi-illassa. Kondomimokan jälkeen entinen teinitähti piti valistuspuheen ehkäisyn käytöstä.

Nuori mies on nyt kertonut Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa nauttivansa erikoisten ruokien maistelemisesta ulkomailla vieraillessaan. 24-vuotias Zac Efron vieraili äskettäin Filippiineillä ja maistoi sielläkin paikallista balut-nimistä ruokalajia. Kyseinen herkku järkytti tähden faneja, sillä hänen suuhunsa eksyi aito ankan sikiö.http://www.youtube.com/watch?v=IoUvVyIXKxc

Ohjelmasta julkaistulla verkkovideolla nähdään, kuinka Efron maistelee sikiön suoraan ankan munasta. Yleisöstä kuuluu kauhistelevia äännähdyksiä, kun komistus nielaisee seksiviettiä parantavana pidetyn ruoan suuhunsa. Miehen mukaan herkku maistui hyvältä, vaikka häntä ällöttikin sikiön nokka.

Zac Efron seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin, Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin ja näyttelijätär Lily Collinsiin.