Mainostoimiston tempaus ihastutti Australiassa – tuloksena 1 023 hymyä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla järjestetään aika ajoin erilaisia hyvän mielen tempauksia, joiden tarkoitus on jakaa iloista tunnelmaa kanssaihmisille. Nyt eräs mainostoimisto kalasteli Australiassa ihmisiltä hymyjä ilmaisten keksien avulla.

Kuva : YouTube

Kyseinen Project Change -katuoperaatio toteutettiin Sydneyssä, Melbournessa ja Brisbanessa. Siitä julkaistulla verkkovideolla nähdään, kuinka ihmiset reagoivat heille annettuihin ilmaisiin pikkuleipiin. Monet virnistelevätkin varsin säteilevästi saadessaan herkkuja.

Projekti on Euro RSCG -mainostoimiston toteuttama. Firma vaihtoi nimeään Havas Worldwideksi, ja juhlisti muutosta iloa pirskahtelevalla projektilla. Tempauksen avulla saatiin kalasteltua ihmisiltä yhteensä 1.023 hymyä.