Mitä meteorologin jalkovälistä paisui? Suoran lähetyksen näky ihmetyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutistoimittajilla on tahattoman mokailun lisäksi joskus tapana livauttaa lähetyksiin pieniä tahallisia vitsejä. Monet muistavat Suomessakin parin vuoden takaisen tapauksen, jossa Ylen uutisankkuri Kimmo Wilska sai potkut teeskenneltyään juovansa olutta suorassa uutislähetyksessä.

Kuva: YouTube

Yhdysvaltain Salk Like Cityn Fox13-televisiokanavan freelance-uutisankkuri Dan Pope on nyt herättänyt hilpeyttä tavallaan uutisoida trooppisen myrskyn leviämisestä. Pope kertoo trooppisen John-myrskyn laajenevan seisoessaan samalla kartan edessä paikassa, missä myrsky näyttää kasvavan hänen haarovälistään.

Video tapauksesta levisi nopeasti Youtube-videopalveluun. Huvittuneisuuden lisäksi se on herättänyt myös keskustelua siitä, tekeekö Dan Pope ”mokan” vahingossa vai tahallaan. John-nimeä käytetään joskus myös miehen sukuelimen synonyyminä.