Tom Cruise sai raippaa drag queenilta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat kesällä yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Cruisen ero herätti välittömästi keskustelua hänen tiiviistä suhteestaan skientologia-kirkkoon.

50-vuotiaan näyttelijän kerrotaan saaneen nyt poikkeuksellisen ”rajua” kohtelua erään bileillan aikana Lontoossa. Mies vietti muiden julkkisten kanssa Hollywood-tähti Matt Damonin 42-vuotissyntymäpäiviä, jotka järjestettiin The Box -yökerhossa. Toimintatähti joutuikin yhdessä syntymäpäiväsankarin kanssa riehakkaan drag queenin piirittämäksi.

– Ensimmäisen parin tunnin ajan Tom ja Matt saivat molemmat raippaa takamukselle klubin drag queen -juontajalta. Matt sai tietenkin enemmän iskuja, koska kyseessä oli hänen erityisiltansa, kertoo sisäpiirin lähde The Daily Star -lehdelle.

Villit bileet järjesti The Office -sarjastakin tuttu näyttelijä John Krasinski. Juhlissa nähtiin muitakin julkkiksia, kuten Chris Hemsworth ja Bill Paxton. Sinkkuileva Cruise saapui tilaisuuteen yksin, mutta vietti pian railakasta iltaa A-listan julkkisystäviensä kanssa.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti kesällä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.