Wrestling-tähti kuristi junassa riehuneen tajuttomaksi – katso video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikaniranilainen wrestling-tähti Shawn Daivari oli vuosina 2004 – 2007 mukana suositun WWE-showpainiorganisaation kamppailuissa, joissa miehen roolihahmo oli Amerikkaa vihaava arabitaistelija. Tämän jälkeen mies on nähty painikehässä esimerkiksi Totan Nonstop Action Wrestling -organisaation matseissa Sheik Abdul Bashir -nimellä.

Daivari pääsi hiljattain esittelemään kamppailuliikkeitään myös kehän ulkopuolella matkustaessaan junalla Minneapolisin St Paulin lentokentälle. Daily Mail -lehti raportoi, että junassa ollut mies alkoi käyttäytymään väkivaltaisesti kanssamatkustajiaan kohtaan huudellen ilmoille rasistisia kommentteja ja uhkaillen tappaa kaikki junassa olleet.

Kuva: YouTube

Matkustajat yrittivät painaa junan hätänappia, mutta kun mitään ei tapahtunut, päätti Shawn Daivari ottaa oikeuden omiin käsiinsä.

Vapaapainija hyökkäsi miehen päälle takaa päin ja otti tämän painiotteluisstakin tuttuun kuristusotteeseen. Ote oli niin kova, että riehuja menetti tajuntansa. Junan saavuttua seuraavaan pysähdyspaikkaansa Daivari ja toinen matkustaja heittivät riehuneen miehen asemalaiturille. Shawn vielä potkaisi miestä varmistaakseen ettei hän palaisi junaan.

– En aikonut odottaa enää hetkeäkään nähdäkseni, tulevatko poliisit paikalle, Daivari kommentoi tapausta.