Brad Pitt teki historiaa: ”Kukaan mies ei ole aiemmin tehnyt tätä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin tähtinäyttelijät Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä jo seitsemän vuoden ajan. Suurperheen perustanut pariskunta vannoi taannoin, etteivät he mene naimisiin. He yllättivät kuitenkin faninsa aiemmin tänä vuonna, kun Brad Pitt kosi avopuolisoaan arvokkaalla timanttisormuksella.

48-vuotias näyttelijä teki hiljattain viihdemaailman historiaa olemalla ensimmäinen Chanel-hajuvettä mainostava miestähti. Brad Pittin tähdittämää Chanel No. 5 -televisiomainosta ehdittiin hehkuttaa mediassa jo etukäteen esimerkiksi paljastamalla siitä internetissä ennakkoon lyhyitä pätkiä.

Nyt julkaistussa mustavalkoisessa mainoksessa tähti tuijottaa intensiivisesti kameraan ja lukee dramaattista monologia. Video on saanut jo yli neljä miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Kuva: YouTube

– Maailma muuttuu ja me muutumme sen mukana. Suunnitelmat katoavat. Unelmat valloittavat. Mutta minne ikinä menenkin, siellä sinä olet. Minun onneni, minun kohtaloni, minun omaisuuteni. Väistämätön, Pitt kertoo.

Brad Pittin kihlatun Angelina Jolien huhuttiin taannoin olevan raskaana, mutta hänen hoikalla vatsanseudullaan ei ainakaan vielä ole näkynyt raskauden merkkejä. Näyttelijäpariskunnan perheeseen kuuluu ennestään kolme biologista sekä kolme adoptoitua pienokaista. Jolie vihjaili taannoin haastattelussaan olevan mahdollista, että hän päätyisikin yhtäkkiä raskaaksi.