Christina Aguilera kulkee kommandona: ”En käytä alushousuja”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera on toiminut viime vuosina Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailussa mentorina ja tuomarina, ja siinä sivussa Christina on ehtinyt myös työstää uutta Lotus-albumiaan, joka ilmestyy 14. marraskuuta.

Nyt 31-vuotias poppari on kertonut viihtyvänsä parhaiten kommandona. Hänestä nimittäin ilman alushousuja kulkeminen on vapauttava kokemus. Tästä voitaneenkin päätellä, että neitokainen esiintyy monesti julkisuudessakin tässä luonnontilassa.

– En viihdy alushousuissa. Haluan olla niin vapaa kuin mahdollista. Olen sellainen, tunnusti Christina Aguilera Chelsea Lately -keskusteluohjelmassa.

Christina kertoi äskettäin, ettei hän tunne myöskään ikäpaineita. Hän pitää kypsymisen tuomasta tunteesta. Lapsen saaminen on hänen mielestään upeimpia asioita, joita nainen voi tehdä iän ja kypsyyden karttuessa.

Viime vuonna Christina sai tunnustusta muodokkuudestaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.