Pariskuntien vaatetrendi ihmetyttää Koreassa: Leviääkö myös Suomeen?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ulkomaastoissa voi nähdä silloin tällöin esimerkiksi vanhemman pariskunnan, jotka ovat pukeutuneet samanlaisiin tuuliasuihin. Joidenkin mielestä samannäköisiin vaatteisiin pukeutuvat parit näyttävät huvittavilta, kun taas jotkut pitävät yhteistä muotityyliä romanttisena.

Nyt verkossa on julkaistu kuvia korealaisista pariskunnista, jotka ovat pukeutuneet melkein toistensa kopioiksi. Otoksissa nähdään muun muassa nallekorviin pukeutunut nuoripari, jotka ovat sonnustautuneet samannäköisiin valkosinisiin paitoihin.

Otoksissa nähdään myös silmälasipäiset rakastavaiset, jotka ovat pukeutuneet samanlaisiin farkkuihin ja college-paitaan. Eräs pariskunta puolestaan herätti huomiota, kun molemmat olivat pukeutuneet raidallisiin ja pitkähihaisiin paitoihin.