Johnny Depp hämmentävässä haastattelussa – parodiavideo hauskuttaa verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti taannoin eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Nyt 49-vuotias Johnny Depp nähdään verkkovideolla eräässä haastattelussa, joka alkaa hieman erikoisissa merkeissä. Haastattelija tuijottaa hiljaisuuden vallitessa supertähteä silmiin. Komistus ottaa vahtaamisen melko rauhallisesti ja sytyttää tupakan huulilleen.

Kyseessä on verkossa suuren suosion saanut parodiakooste Johnny Deppin taannoisesta haastattelusta. Vastaava video on koostettu myös esimerkiksi eräästä Heath Ledgerin haastattelusta, jossa sittemmin jo edesmennyt tähti nähtiin David Lettermanin haastattelussa. Ledgerin videon ääniraita paljastaa kuitenkin editoinnin selvästi. Katso video alta.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut ja jo eronnutkin pariskunta yritti parhaimpansa mukaan salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.

PÄIVITYS: Otsikkoa päivitetty, jotta artikkelissa tarkoitetun videon parodiatarkoitus tulisi paremmin esiin jo otsikossa.