Humalainen lauloi kissalleen death metallia – hämmentävä video nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkoholi ja nettikamerat ovat yhdistelmä, jolla saattaa olla arvaamattomia seurauksia internetin aikakaudella. Kun tähän yhdistetään vielä kissat ja death metal -musiikki, ovat netti-ilmiön ainekset kasassa.

Kuva: YouTube

Give Zombies The Vote -nimisen yhdysvaltalaisen death metal -yhtyeen jäsenet lisäsivät Youtube-tililleen videon kappalesstaan Black Hole.

Tavanomaisesta musiikkivideosta poikkeavan videosta tekee se, että se koostuu pelkästään yhtyeen laulajasta Shaun Callaghanista esiintymässä humalaisena web-kameran edessä. Mies pitää samaan aikaan sylissään näyttelijä Bill Murrayn mukaan nimetyä kissaansa. Shaunin bänditoverit väittävät Reddit -verkkosivustolla lisänneensä videon internetiin miehen itsensä tietämättä asiasta.