Katsojat järkyttyivät: Futisfani ryntäsi kentälle ja löi maalivahtia – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Urheilufanien tiedetään kuuluvan kiivashenkisimpään ihmisjoukkoon, sillä he tekevät usein miltei mitä tahansa lempijoukkueensa eteen. Äskettäin eräs amerikkalainen jalkapallofani meni niinkin pitkälle, että tunki päänsä virtsaämpäriin.

Kuva: YouTube

Nyt brittiläinen jalkapallofani yllätti kesken jalkapallo-ottelun hieman erilaisilla otteilla. Leeds-joukkueen kannattaja ei ollut ilmeisesti tyytyväinen vastakkaisen Sheffieldin joukkueen maalivahtiin Chris Kirklandiin, ja ilmaisi sen väkivaltaisella tavalla.

Mies nimittäin juoksi pelikentälle kesken pelin ja iski nyrkkinsä maalivahtiin. Ottelusta tallennetulla verkkovideolla nähdään, kuinka maalivahti kaatuu lyönnin seurauksena maahan, ja fani jatkaa kirmaamistaan pelikentällä.