Näyttelijättären 16-vuotias tytär paljastavissa bikineissä – ei karsastanut kameroita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuva Alec Baldwin asteli taannoin alttarille pitkäaikaisen naisystävänsä kanssa. Samalla 54-vuotiaan Alec Baldwinin ja hänen ex-vaimonsa Kim Basingerin yhteinen Ireland-tytär on astunut julkisuuteen.

Vaaleahiuksinen 16-vuotias kaunotar Ireland hemmotteli vastikään Twitter-seuraajiaan upealla otoksella, jolla hän esittelee treenattuja vatsalihaksiaan. Sittemmin kaunotar on keikistellyt useita kertoja bikineissä rannalla. Tällä kertaa hänet kuvattiin yllättävän rohkeissa bikineissä Havaijin Mauilla yhdessä poikaystävänsä kanssa.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Näyttelijä kertoi äskettäin, ettei halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi tänä vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia.