Mies heitettiin ulos baarista – henkilökunta ei sietänyt takatukkaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla kuulee silloin tällöin kertomuksia baari-illoista, jolloin kaikki ei ole mennyt suunnitelmien mukaan. Nyt eräs australialainen mies on heitetty ulos baarista, koska hänellä oli vääränlainen kampaus.

Takatukkamuoti on menneiden vuosikymmenten peruja, mutta David Hoogland viihtyy edelleen kyseisessä hiustyylissä. Mies erehtyi astumaan sisään Print Hall -yökerhoon ja kokikin siellä nolon vastaanoton. Hänet nimittäin heitettiin ulos baarista puolen tunnin päästä, koska henkilökunta ei pitänyt miehen takatukasta.

– Olen tavallinen kaveri. Ymmärrän, että sinut heitetään ulos baarista, jos olet ilkeä, riehakas, humalassa tai väkivaltainen. Jos istut rauhallisesti jutellen juomasi äärellä, minusta se on aika epäkohteliasta, kertoi David Hoogland Western Australian -lehdelle.