Näin saat suhteen kuherteluvaiheen kestämään kauemmin

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Pitkäaikaisessa parisuhteessa elämisessä on haasteensa, jotka avautuvat yleensä suhteen syventyessä. Monet pariskunnat saattavatkin miettiä, kuinka hempeän kuherrusvaiheen voisi säilyttää suhteessa mahdollisimman pitkään.

Women’s Health -lehden mukaan yhteisen kipinän voi säilyttää muutamilla yksinkertaisilla nikseillä. Eräänä tärkeimmistä intohimon herättäjistä pidetään yllätys yllätys – huumoria. Ilman yhteisiä naurun aiheita voi suhdekin hiipua pikku hiljaa arkiseen harmauteen.

Rakastavaisten kannattaakin suhtautua asioihin kevyemmin ja heittäytyä välillä lapsellisiinkin leikkeihin. Vesi-ilmapallosota ja hippaleikit eivät ole huono idea, koska kevyt iloinen energia lujittaa parin keskinäistä suhdetta. Ilottelun keskellä saattaakin herätä halu koskettaa, mikä taas voi johtaa aikuismaisempaan leikkihetkeen.

Ystävien seura voi myös luoda väljyyttä suhteeseen, jos siinä hengaillaan yleensä lähinnä oman rakkaan kanssa. Mikäli paremmasta puoliskosta on vaikea irrottautua kokonaan, niin järjestäkää vaikka tupladeitit ystäväpariskunnan kanssa. Illanvieton aikana näkee oman partnerin uusin silmin, ja viinilasillisten ääressä voi herätä jälleen ihailu hänen sukkelaa jutusteluaan kohtaan.

Neitokainen voi yllättää miehensä itse kokkaamallaan aterialla. Tutkimusten mukaan naiset ovat onnellisempia maistellessaan kotona tehtyä ruokaa, vaikka vastassa olisikin huippukokin tekemä ravintolaillallinen siipan varaamassa luksuspaikassa. Mieskin voi ottaa rennosti, kun kauniimpi sukupuoli kaivaa seksikkään essunsa esiin ja alkaa touhuta keittiössä.

Pelon tunteiden tiedetään jossain määrin kiihdyttävän kehon adrenaliini-hormonin tuotantoa, mikä voi innostaa myös villiin lemmenleikkiin. Tällaisia Pelkokerroin-hetkiä voi toteuttaa iisimmässä ympäristössä vaikkapa huvipuistossa, jossa vauhdikkaat laitteet vihlaisevat vatsanpohjasta nautinnollisesti.

Pienet salaiset seksihetket yllättävissä tilanteissa tuovat suhteeseen myös kaivattua maustetta. Kun vaakamamboilut alkavat olla omiin uriinsa muovautuneita, on aika vaihtaa vitosvaihde päälle ja siirtyä tuntemattomalle maaperälle. Kokeilkaa roolileikkejä, uusia leluja ja kiihdyttäviä leffailtoja, joissa hyväilette toisianne salaisesti elokuvateatterin pimeydessä.