Tosimies nosti naisen kuntosalilta – älä ota mallia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehet tunnetusti testaavat erilaisia iskutekniikoita tapaamiinsa hemaiseviin naisiin. Osa niistä toimii paremmalla prosentuaalisella todennäköisyydellä. Nyt eräs ”tosimies” esittelee kuntosalilla iskukikan, joka ei välttämättä tehoa jokaiseen naiseen.

Kuva: YouTube

Videolla esiintyvä miekkonen on ilmeisesti todellinen ”karjujen karju”, sillä hän puuskuttaa ja örähtelee ennen painonnostoaan varsin miehekkäästi. Sitten kyseinen lihaskimppu nostaa naisen harteilleen yhdellä nostolla, ja kiskaisee neitokaisen vielä käsiensä varaan.

Vastaava temppu saattaisi hyvinkin toimia afrodisiakkina, jollei korskea komistus tämän jälkeen pudottaisi kauniimman sukupuolen edustajaa julmasti maahan. Lattialle tömähtäneen naisen ilmeestä voi päätellä, onnistuiko tämä iskukeino herättelemään hänen lemmenvaistojaan.