Christina Aguileran rehevät kurvit ihastuttivat – miljoonatarjous deittifirmalta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera on toiminut viime vuosina Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailussa mentorina ja tuomarina, ja siinä sivussa Christina on ehtinyt myös työstää uutta Lotus-albumiaan, joka ilmestyy 14. marraskuuta.

31-vuotias poppari on saanut kurvikkaasta vartalostaan paljon kritiikkiä, mutta nyt hänen muotonsa on huomattu myös positiivisessa mielessä. Muhkeampiin kaunottariin erikoistunut The Big and The Beautiful -deittifirma on nimittäin lähestynyt Christinaa rahakkaalla tarjouksella. Deittisivusto haluaa Your Body -hittikappaleen esittäjän edustamaan firmaansa, ja onkin valmis maksamaan siitä Aguileralle 3 miljoonaa dollaria, eli 2,4 miljoonaa euroa.

Huippumalli haussa -ohjelman XL-kokoinen voittajakaunotar ja deittisivuston perustaja Whitney Thompson pitää laulajatarta erinomaisena ehdokkaana sivuston kasvoksi. Sopimus pitää sisällään TMZ-sivuston mukaan kuvauksia, julkisia näyttäytymisiä sekä televisio- ja radiomainoksia, joissa muodokas kultakurkku saisi myös laulaa. Aguilera totesi vastikään julkisuudessa olevansa todella ylpeä tiimalasivartalostaan. Vielä julkisuudessa ei tiedetä, kuinka kurvikaunotar reagoi uusimpaan työtarjoukseen.

Viime vuonna Christina sai tunnustusta muodokkuudestaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.