Mies käveli omiin hautajaisiinsa – arkusta löytyi järkyttävä yllätys

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta on kantautunut tietoja useista tapauksista, joissa vainaja onkin yllättäen herännyt esimerkiksi ruumishuoneelta sen jälkeen, kun lääkäri on jo julistanut hänet kuolleeksi. Nyt eräs brasilialainen mies julistettiin kuolleeksi, koska häntä luultiin murhan uhriksi.

Sao Paulossa sattui murhatapaus, jossa kuoli 41-vuotiaan Gilbert Araujon ikäinen ja näköinen autopesijä. Poliisi erehtyi luulemaan häntä murhan uhriksi ja kutsui miehen veljen ruumishuoneelle. Uhri muistutti niin paljon Gilbertiä, että hänen ulkonäkönsä hämäsi jopa veli Jose Marcos Araujoa.

Perhe ei ollut nähnyt miestä useaan kuukauteen, ja he olivat aivan varmoja tämän kuolemasta. Veli otti ruumiin kotiin, jotta perhe ja läheiset voisivat hyvästellä sen rauhassa. Sureva perhe ja sukulaiset hämmästyivätkin suunniltaan, kun kuolleeksi luultu Gilbert Araujo käveli yllättäen sisään omiin hautajaisiinsa.

Murhan oikea uhri, Genivaldo Santos Gama, makasi arkussa hänen tilallaan. Monet perheen jäsenet pyörtyivät, kun ”kuollut” mies näyttäytyikin heille jälleen elävänä. Toiset pelästyivät niin paljon, että juoksivat miestä karkuun.

– Olen onneni kukkuloilla. Kuka äiti ei olisi sen jälkeen, kun hänelle kerrotaan oman pojan kuolemasta, ja poika onkin sitten elossa, kertoi ”kuolleen” miehen äiti Marina Santana UOL Internet -sivustolle.